Vedeți, ați dat un exemplu de a fi o femeie chirurg care s -a simțit ca un fulger pentru mine.

Vedeți, ați dat un exemplu de a fi o femeie chirurg care s -a simțit ca un fulger pentru mine.

Vedeți, ați dat un exemplu de a fi o femeie chirurg care s -a simțit ca un fulger pentru mine.

Își împărtășește rețeta în ultimul episod din Well+Good’s Show Plant bazat pe plante și vei dori să o faci cât mai curând posibil. Ca tot ceea ce Robinett conjurează în bucătăria ei, aceasta este o concoacție intenționată; Fiecare ingredient a fost selectat în mod specific pentru proprietățile sale individuale de stimulare a energiei. Baza rețetei este pasta de cacao, de exemplu, despre care spune că poate acționa ca un stimulent al sistemului nervos central ușor. În aceasta se află Rhodiola mixtă, o rădăcină adaptogenă care funcționează pentru a restabili echilibrul energetic (atât fizic cât și mental) pe corp. În loc să te modifice, Robinett descrie starea rezultată ca o energie calmă. În cele din urmă, gloria încununată a scoarței este amestecul său de traseu titular – Aka orice combinație de fructe uscate, semințe și nuci care vă plac. Acest ingredient, explică Robinett, este plin de grăsimi sănătoase, care sunt esențiale pentru alimentarea funcției cognitive.

povești conexe Cine te -a inspirat? Te -ai provocat? Te -ai format? În onoarea lunii istoriei femeilor, recunoaștem femeile care ne -au făcut cine suntem astăzi. Toți cei care au venit înainte, mamele, bunicile, mentorii, profesorii și trailblazers … mulțumesc. Aici, dr. Jeanniton îi scrie unui mentor care a condus calea pentru ea.

Dragă Jennifer,

A trecut un minut! Sper că ai fost bine și că tu și ai tăi rămâi sănătos. Nu -mi vine să cred că ultima dată când ne -am văzut a fost acum peste doi ani. Călătoriile noastre anuale de misiune voluntară în Republica Dominicană au fost întotdeauna o astfel de reîncărcare pentru mine. Este interesant să mă gândesc la cât de mult simt că am nevoie de acea energie acum din motivul exact pentru care nu o pot accesa.

Nu v -am mai scris niciodată o scrisoare, așa că vă întrebați probabil De ce încep acum. Cu tot ceea ce am experimentat în ultimul an, mă simt obligat să fiu vorba despre aprecierea mea pentru cei care contează cel mai mult pentru mine. Nu v -am mai exprimat niciodată acest lucru, dar timpul nostru împreună la misiunile noastre anuale m -a afectat profund.

Vedeți, ați dat un exemplu de a fi o chirurg feminină care s -a simțit ca un fulger pentru mine . Nu ți -ai ridicat niciodată vocea și nu ai condus pe nimeni în jur, dar puterea ta liniștită te -a făcut cea mai comandantă persoană din cameră. Ai întruchipat un tip de conducere la care nu am mai asistat niciodată: distinct feminin, puternic, capabil și amabil. Îmi amintesc că am fost uimit să te urmăresc să faci ca cazurile chirurgicale complicate să pară înșelător de ușor.

atunci, după ce a fost finalizat, mai degrabă decât să iei acel moment pentru a te reînnoi, ai lua mâna superioară în asistarea cu manevrarea fizică a unui pacient somn în zona de recuperare și căutând imediat un membru al familiei pentru a -i actualiza pe persoana iubită. La începutul zilei, i -ai saluta pe toți pe nume și cu un zâmbet și ai fost găsit în mod obișnuit la sfârșitul zilei, ajutând alte departamente cu capete libere https://harmoniqhealth.com/ro/ după ce îți vei finaliza cazurile.

Am aflat că strălucirea puterii tale a fost în capacitatea ta de a o produce atunci când este cazul.

Asta cu siguranță nu să spui că ești cu toții dulceață. Am aflat că strălucirea puterii tale a fost în capacitatea ta de a o produce atunci când este cazul. Dar asta nu însemna că nu ai ezita să vorbești atunci când un membru al personalului superior ar încerca să scoată pe cineva din echipa ta pentru sarcini pe care căutau să le descarce în mod clar.

povești conexe Este ușor să reduceți antrenamentele la domiciliu la fel de puțin eficiente sau nu la fel de greu ca circuitele din gym. Majoritatea nu necesită greutăți, le puteți lua în ritmul propriu și puteți chiar să aveți Gossip Girl care se joacă în fundal. Asta înseamnă că ar trebui să fie o adiere, nu? Uh, nu atât. În acest episod din Good Moves, antrenorul, Traci Copeland, ne duce printr-un antrenament de forță de bază de 20 de minute cu greutate corporală, care dovedește că tot ce ai nevoie pentru a-ți consolida și tonifica abs-ul și spatele este propriul tău corp (și poate o rogojină). Urmați-vă prin două runde de două seturi de exerciții de 30 de secunde, care vor avea întregul nucleu în cel mai scurt timp.

Copeland începe antrenamentul cu o încălzire de două minute care îți pregătește mușchii pentru a lucra și folosește lungi și răsuciri pentru a-ți slăbi articulațiile și a-ți face pomparea sângelui înainte de a te scufunda chiar în primul set. Întoarcerea de la încălzire se transformă în întregul antrenament asigurându-vă că atunci când vă lucrați miezul, nu vă concentrați doar pe mușchii AB din față, ci și oblicurile și înapoi. Potrivit lui Copeland, cele mai importante lucruri de reținut de -a lungul seturilor sunt să vă mențineți miezul angajat tot timpul, să utilizați puterea de bază controlată pentru a vă alimenta prin mișcări, mai degrabă decât să vă bazați pe impuls pentru a vă propulsa și a respira prin exerciții, astfel încât Lucrezi la construirea rezistenței musculare, precum și la puterea ta respiratorie.

povești conexe Dacă ai pierdut ceva mușchi în ultimul an, nu ești singur; O photoshoot recentă a călătoriei rutiere m -a alertat despre faptul că am devenit puțin mai mult decât o grămadă de oase după ce am stat acasă (literalmente) pentru un an întreg. Din fericire, viața post-vaccinare promite să fie mult mai activă (sperăm!), Ceea ce înseamnă că va trebui să construim această forță. Și în ultimul episod din Good Moves, Brian Spencer de la East River Pilates demonstrează un antrenament Pilates de 20 de minute care va tonifica întregul corp într-o singură cădere.

Vom face o sesiune clasică Pilates cu corp complet, să vă obținem frumos și gătit din cap până în picioare, spune Spencer, care a conceput o rutină care funcționează pentru toate nivelurile. Pe măsură ce mergem, voi da câteva modificări pentru dvs., dacă aceasta este o bandă mai bună pe autostradă. Și dacă știți ceva chiar mai picant decât ceea ce ofer, luați -l – trăiește -ți cea mai bună viață.

exercițiile demonstrate în rutină includ bucle înainte, ascensoare și extensii, scânduri antebraț și multe altele. Dacă sunt practicați în mod regulat, astfel de mișcări nu vă vor construi doar mușchiul – vă pot îmbunătăți densitatea osoasă, pot ușura durerile de spate, pot preveni rănirea, crește flexibilitatea, lucrați postura, construiți rezistență cardio, reduceți stresul și luminați -vă starea de spirit.

povești conexe Dacă ați încercat vreodată să vă alimentați prin ziua de muncă cu o mahmureală, ați experimentat de la prima mână cum alcoolul vă poate afecta energia. (Cu excepția cazului în care ești rara rasă care se trezește cu ochi strălucitori și cu coada stufoasă după o noapte înfiorătoare; tu, prietene, ești un unicorn.)

Conexiunea dintre alcool și energie este mai puțin clară pentru băuturi mai moderate. Pot fi într -adevăr câteva băuturi suficiente pentru a -ți impact asupra energiei a doua zi? Potrivit lui Brad Lander, doctorat, psiholog clinic la Ohio State University Wexner Medical Center și care este specializat în dependența de alcool, poate-mai ales dacă alcoolul este o parte a rutinei dvs.> Există trei moduri cheie în care Dr. Lander spune că consumul constant de consum moderat poate afecta nivelul de energie și că sunt toate conexiunile de multe persoane pot să nu fie conștiente. Alerta spoilerului: Relația dintre nivelurile de energie și consumul de alcool indică faptul că atunci când cineva scoate alcoolul din viața sa-da, chiar și cantități moderate-se pot aștepta să se simtă mai energizați și mai clar. Vrei să afli exact de ce? Continuați să citiți pentru fapte.

3 moduri în care nivelul de energie se schimbă atunci când tăiați alcoolul

1. Veți dormi mai bine.

DR. Lander spune că una dintre cele mai mari concepții greșite despre alcool este că te va ajuta să dormi mai bine. De fapt, contrariul este adevărat. În timp ce alcoolul este sedat inițial, odată ce este metabolizat, poate duce la o calitate perturbată, slabă a somnului mai târziu în noapte, neuroștiințistul Kristen Willeumier, a spus anterior doctoratul Well+Good. Acest lucru înseamnă că, în timp ce inițial puteți adormi repede, este posibil să vă treziți în miez de noapte și să pierdeți somnul REM, partea ciclului de somn care este cea mai restauratoare pentru creier și corp.

Povești înrudite Cu magazinul Well+Good, editorii noștri și-au pus anii de know-how pentru a lucra pentru a alege produse (de la îngrijirea pielii până la îngrijirea de sine și nu numai), pariază că îți va plăcea. În timp ce editorii noștri selectează în mod independent aceste produse, efectuarea unei achiziții prin linkurile noastre poate câștiga bine+o comisie bună. Cumparaturi fericite! Explorați magazinul

există un aperitiv mai ușor, mai delicios decât un ulei de măsline savuros infuzat cu ierburi și împerecheat cu o pâine bună? Eu nu cred acest lucru. Într -adevăr nu există o modalitate greșită de a servi uleiul de măsline, ceea ce este sănătos, deoarece este încărcat cu grăsimi și antioxidanți buni.

Puteți face din acest superstar mediteranean eroul următoarei petreceri de vară cu un ulei de măsline care scufundă a stabilit. Servite alături de o baghetă caldă sau niște biscuiti crocante, aceste șapte seturi de scufundări de ulei sunt suficient de simple pentru a vă pune și a vă bucura, eliberând timpul pe care l -ați petrece în bucătăria dvs. pentru a vă petrece cu oaspeții.

7 Seturi de scufundare a uleiului de măsline convenabil pentru a servi la următorul tău Soirée

S -ar putea să observați că cumpărăturile pe această pagină sunt puțin diferite decât cele obișnuite. Nu te teme niciodată; Vă vom vorbi prin asta. Cu Well+Good Shop, puteți adăuga acum produse în coșul dvs. chiar de pe această pagină de articol. Doar faceți clic pe un produs de mai jos și mai multe detalii vor apărea într -o fereastră nouă. Apăsați „Adăugați în căruță” și voila! Asta e! Pe măsură ce citiți mai multe articole din magazine, puteți continua să adăugați produse în coș și să consultați când sunteți gata (căutați pictograma coșului din partea dreaptă a ecranului dvs.).

Povești conexe În fiecare lună, un nou antrenor ne duce prin patru dintre cele mai bune antrenamente pe care le au în buzunarul din spate. Urmați săptămânal pentru noi modalități de a -l transpira cu noi. Vedeți toate

ori de câte ori fac un antrenament centrat pe spate, mă gândesc întotdeauna la ideea vorbitorului motivațional Brené Brown că ar trebui să ne străduim cu toții pentru spate puternice, fronturi moi și inimi sălbatice. Din anumite motive, mă ajută să cred că consolidarea fizică a lanțului meu posterior mă ajută să am o coloană vertebrală atunci când vine vorba de a stabili granițe și de a mă ridica pentru mine. Și pentru această săptămână pe Well+Good’s Trainer of the Month Club, antrenorul Billie Robyn a creat un antrenament de 25 de minute, fără echipament, care, sperăm, să vă amintească să vă pledați în timp ce spargeți o transpirație serioasă.

Fiecare exercițiu va fi de 50 de secunde și vom trece chiar de la unul direct în celălalt, spune Robyn în partea de sus a sesiunii. De la scânduri la push-up-uri până la sigilare, antrenamentul antrenorului este aici pentru a-ți face coloana vertebrală mai puternică pentru o mai bună postură (și poate … o inimă mai sălbatică?). Când sunteți gata să încercați, trebuie doar să apucați o rogojină și să mergem.

Încercați acest antrenament de 25 de minute fără echipament pentru o transpirație expresă

Superset 1 (repetați De două ori)

scânduri laterale înalte, cu atingere: Începeți într -o poziție de scândură cu umerii peste încheieturi și abs -urile dvs. angajate. Turnați -vă greutatea în mâna dreaptă și intrați într -o scândură laterală, cu piciorul stâng eșalonat lângă dreapta. Ajungeți la vârful degetelor stângi până la cer. Răsfoiți -vă înapoi în scândură și turnați greutatea în mâna stângă. Întoarceți -vă piciorul drept în fața stânga și întindeți -vă brațul drept până la cer. Continuați să mergeți înainte și înapoi timp de 50 de secunde în total.

Povești conexe Cu magazinul Well+Good, editorii noștri și-au pus anii de know-how pentru a lucra pentru a alege produse (de la îngrijirea pielii până la îngrijirea de sine și nu numai), pariază că îți va plăcea. În timp ce editorii noștri selectează în mod independent aceste produse, efectuarea unei achiziții prin linkurile noastre poate câștiga bine+o comisie bună. Cumparaturi fericite! Explorați magazinul

dacă există un lucru pe care oamenii îl iubesc în privința cizmelor Sorel, este că durează mult timp. De fapt, am avut perechea mea în ultimii doi ani și ei continuă să -mi țină picioarele prăjite și protejate prin zăpadă, somn și nu numai. Și în timp ce acest tip de cizme de înaltă calitate vă poate costa adesea un bănuț destul de mare, aveți noroc: datorită vânzării Sorel de la DSW, nu trebuie să spargeți banca pentru a vă bloca o pereche.

chiar acum, puteți marca până la 25 la sută din zeci de pantofi Sorel la DSW. Așadar, dacă ați căutat pantofii perfecți pentru a vă împerechea cu noul dvs. parka, acum este timpul să vă loviți. De la stilurile impermeabile preferate de fani, până la o pereche de papuci confortabile, există o tonă de targă funcțională pentru a adăuga în dulapul tău de iarnă. De exemplu, am observat cizmele de zăpadă cu dantelă scurtă Whitney II cu puțin sub 90 de dolari, precum și o pereche de adidași cu impact cinetic, pentru Grabs pentru 105 USD.

pentru a vă ajuta să sortați prin unele dintre Cele mai bune stiluri pentru a vă rotunji dulapul, aruncați o privire câteva dintre cele mai bune alegeri ale noastre de mai jos.

alegerile noastre preferate de la DSW’s Sorel Sale:

Harlow Lace Cizme de zăpadă confortabilă – 113,00 USD

inițial 150 USD , acum 113 $

Dacă aveți nevoie de un pantof care merge cu tot ce este în dulapul dvs. și vă păstrează picioarele uscate atunci când vin zăpada și ploaia, nu căutați mai departe decât aceste cizme de zăpadă confortabile din dantelă Harlow. Ceea ce îi face să iasă în evidență este talpa de cauciuc pentru o tracțiune suplimentară și țesătura confortabilă de microfleece din interior pentru a vă izola picioarele.

Cumpărați acum Buxton Lace Snow Cot – 90,00 USD

Inițial 120 USD, acum 90 USD

Acoperite cu piele de căprioară impermeabilă, aceste cizme de zăpadă au tot ce ai nevoie pentru a rămâne confortabil și cald la temperaturi de îngheț: vin cu un superior de cauciuc termic pentru a oferi izolație optimă și căldură.

Cumpărați acum Cheyanne II Cizme de zăpadă – 116,00 USD

Inițial 155 USD, acum 116 USD

ca cineva care este nou în iernile de pe coasta de est, aceste cizme de zăpadă Cheyanne II sunt favoritul meu pentru a menține picioarele calde pe vreme înzăpezită. Pantofii pot face cu adevărat împachetat la căldură și sunt capabili să reziste sub temperaturi sub 25 de grade. În plus, sunt ușoare pe picioarele tale în timp ce mergi, datorită gulerului captusit și izolației confortabile.

Magazin acum povești înrudite La fel cum corpurile noastre pot fi uneori rigide și rezistente la pozele de yoga provocatoare, mințile noastre pot fi, de asemenea, inflexibile în fața situațiilor dificile. Dar ceea ce rezistați persistă, așa că este important să învățați să vă ajustați așteptările atunci când lucrurile nu vor fi neapărat planificate. Pentru a ajuta la îmbunătățirea acestei flexibilitate mentală, cofondatorul BK Yoga Club, Alicia Ferguson, oferă un flux conceput special cu acest scop în minte în ultimul episod din Good Moves.

Fluxul de astăzi este intitulat: „Mă aplec așa că nu mă pot rupe”, spune ea. În yoga și în viață, există această apăsare și tragere constantă. Vrem cu adevărat să găsim ușurința în posturi provocatoare și chiar să redescoperim noi granițe, pe și în afara MAT.

nu veți găsi nimic neașteptat în acest flux de 20 de minute; În schimb, Ferguson parcurge suspecții obișnuiți, inclusiv coada pisicii, scândura, poza de scaun, războinicul doi și alte astfel de posturi de yoga comune.

Ceea ce este unic pentru acest flux, totuși, este intenția din spatele ei. „Mă aplec, dar nu mă rup” – ce zone din viața noastră canalizăm asta până astăzi? Întreabă Ferguson. „Mă aplec, dar nu mă rup în relațiile mele … Mă aplec, dar nu mă rup în minte … Mă aplec, dar nu mă rup cu spiritul meu.”

povești conexe Timpul pentru a începe să trageți cadouri pentru lista celor dragi este acum, întrucât suntem bine în sezonul de sărbători. Pentru unii, asta poate însemna să alegeți un cadou sportiv pentru prietenul lor obsedat de NBA, iar pentru alții, asta poate însemna să ne dăm seama cum să satisfacem extrovertitul în viața lor (și pentru asta, avem un ghid de cadou destul de grozav pentru extrovertiți) . Cu toate acestea, dacă iubești în special frumusețea și starea de bine, există o mulțime de afaceri deținute de negru, care au produse de vârf cu adevărat excelente pentru a adăuga frumusețea și lotul de îngrijire de sine, iar o mulțime de ele vin sub forma unui cadou Coș sau set de cadouri – ceea ce îl face ideal pentru sărbători.

de la măști de îngrijire a părului până la ceaiuri delicioase, există atât de multe bunătăți de încercat.

Share this post